Club-T voor transmannen en -vrouwen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 25 augustus 2018 tot en met 29 juni 2019. De eerstvolgende keer is op 29 juni 2019 14.00


Club-T, bedoeld voor transmannen en transvrouwen en diegenen die nog zoeken naar hun genderidentiteit.

Club-T biedt een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn en waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Hoe fijn is het om jezelf te vinden en uiteindelijk jezelf te kunnen zijn. Leuke contacten in een gezellige omgeving kunnen je daarbij helpen.

De toegang is gratis. Je drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening. Van 14:00 tot 18:00 uur ben je welkom bij stichting Focus.

Uiteraard is het ook mogelijk om een naaste mee te nemen naar een van onze bijeenkomsten. Wij kunnen ons voorstellen dat ook zij met vragen zitten of gewoon met jou een gezellige avond wil beleven. Diegenen die dichtbij je staan en vragen hebben, of gewoon eens een gezellige middag bij Club-T willen hebben, zijn van harte welkom!

Algemene informatie
Club-T is een gemeenschap van mensen die zichzelf ergens onder de transgender-paraplu plaatsen. Denk hierbij aan trans-vrouwen, trans-mannen en non-binaire personen. Hier vallen bijvoorbeeld ook cross-dressers en genderqueers ook onder. Natuurlijk mogen diegenen die zoekende zijn naar hun genderidentiteit gerust aanschuiven. In samenwerking met COC Zwolle maakt deze groep zich sterk voor sociale acceptatie, zichtbaarheid en gelijke behandeling van transgenders in onze samenleving. Samen creëren we een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt steun geboden aan diegenen die het nodig hebben en tegelijkertijd zorgen we voor een gezellige sfeer in een omgeving waar iedereen zich op hun gemak kan voelen. Kortom voor iedereen die zich om welke reden dan ook, verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Meer informatie? Stuur een mailtje via clubt@coczwolle.nl. Je kunt ook meer informatie over Club T vinden via de website van COC Zwolle.