COC Café


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 14 september 2018 tot en met 30 augustus 2019. De eerstvolgende keer is op 21 juni 2019 14.00

  • Locatie: Den Haag | COC Café
  • Categorieën: , , , , ,
  • Toekomstige data:

Het COC Café is naast bar en dancing tevens eetcafé en thuis van vele groepen. Er vinden naast feesten ook repetities van ‘roze’ zangkoren plaats, activiteiten in het kader van festivals en discussieavonden. Daarnaast is het ook een informatiecentrum voor homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders. Kom jij net uit de kast en heb je vragen, dan staan onze medewerkers je graag te woord. Ben jij lesbo, homo, bi of trans, dan is ons café ook voor jou een plek waar je jezelf kan zijn. Met mooi weer schuiven wij ‘s-middags onze voorpui geheel open zodat je lekker van de middagzon kan genieten. Wij bieden onze gasten gratis wifi aan. Het café is niet commercieel en wordt draaiend gehouden door vrijwilligers van COC Haaglanden.

Openingstijden
Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je bij ons blijven lunchen, koffie of thee drinken, een borrel met een portie bitterballen of dineren voor slechts € 7,- (dagschotel inclusief dessert).

COC Café ligt in het centrum van de stad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.