Prettig Anders


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 18 januari 2019 tot en met 20 december 2019. De eerstvolgende keer is op 18 oktober 2019 20.00


8d9d3238-e6c4-4c59-bb77-7f817377dfc7

Ben jij homo, lesbo of bi? Wil jij andere mensen ontmoeten? Vind je het soms moeilijk om over je gevoelens te praten? Wil je leuke activiteiten ondernemen en daarbij lekker jezelf kunnen zijn? Dan is Prettig Anders iets voor jou.

Prettig Anders is een soos voor iedereen met een licht verstandelijke beperking. Onder begeleiding van een aantal vrijwilligers ontmoeten wij elkaar iedere derde vrijdagavond van de maand. Soms organiseren we een activiteit maar meestal drinken we gewoon gezellig een drankje en praten we over alles wat ons bezig houdt.

PrettigAnders

Prettig Anders bezoeken
Kom gewoon een keertje langs. Wij vinden het leuk als er zoveel mogelijk mensen naar de soos komen. Vind je het niet prettig om alleen te komen dan kun je een vriend(in) of begeleider meenemen. De meeste activiteiten zijn gratis; soms vragen wij een kleine eigen bijdrage. Aanmelden hoeft niet, maar het is wel prettig als je van te voren laat weten dat je komt.

Wanneer?
Iedere 3e vrijdagavond van de maand van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Waar?
Silokerk, Herenstraat 36 te Utrecht.

Kom je met de trein? Om 19.45 uur verzamelen wij bij in de stationshal van Utrecht CS bij de Albert Heijn (AH) ter hoogte van spoor 1. Vandaar lopen wij gezamenlijk naar de Silokerk.

Vragen of aanmelden
Stuur een mail!

Waarom bestaan we?
Vaak kennen homoseksuele mannen en lesbische vrouwen die licht verstandelijk gehandicapt zijn geen andere mensen die ook homoseksueel zijn. Zij werken bijvoorbeeld op beschermde werkplekken zoals een sociale werkplaats. Als ze in een woongroep wonen, zijn ze vaak de enige homo of lesbo. Bij Prettig Anders kunnen ze andere homo’s en lesbo’s leren kennen. Dat gebeurt in een veilige en vertrouwde omgeving en onder begeleiding van een aantal vaste vrijwilligers.

Website