Roze Film


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 september 2018 tot en met 11 juni 2019. De eerstvolgende keer is op 12 maart 2019 20.30


Wenneker Cinema vertoont in samenwerking met de LHBT ambassadeurs in Schiedam een keer per maand op dinsdagavond een film met een LHBT thema. Gay films die aansluiten bij de belevingswereld van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders.

De roze filmavond is een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar we onze bezoekers verrassen met recente LHBT films die boeiend, populair én alternatief zijn. Films die regelmatig ook filmprijzen winnen. Kijk in onze agenda voor de film, draaidag en aanvangstijd.

Gay Cinema
is een rijk veelomvattend filmgenre dat kan variëren van documentaires tot speelfilms, met onderwerpen die een gay milieu betreffen, coming out, transgenders en andere onderwerpen waarbij (seksuele-) diversiteit een sleutelrol vervult. Wenneker Cinema probeert een zo breed mogelijk aantal onderwerpen aan te kaarten, zodat de hele LHBT community zich aangesproken voelt.

Zowel voorafgaand aan de film als na afloop van de film is er mogelijkheid een drankje te nuttigen in het Grand Café van het Wennekerpand.

Website

Wennekerpand7-300x155