Roze Koffie Inloop


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 14 september 2017 tot en met 21 december 2017. De eerstvolgende keer is op 21 december 2017 10.00


1d3dec4f-ddd3-4423-943f-0b53cf519952

Roze Koffie Inloop in de Oostelijke Eilanden
De Roze Poort (de ontmoetingsplek voor roze 50-plussers) houdt op iedere donderdag in de oneven weken van 10.00 – 12.00 uur een Roze Koffie Inloop in Ontmoetingscentrum De Keyzer aan de Czaar Peterstraat 12. LHBT-bewoners woonachtig in dit deel van Amsterdam en daarbuiten zijn van harte welkom!

Doel
De LHBT-bewoners (50+) woonachtig in de Oostelijke Eilanden en Kadijken van Amsterdam met elkaar in verbinding brengen en daarmee desgewenst hun sociaal netwerk vergroten. Tevens wil de Roze Poort de bezoekers een prettige en gezellige ochtend bezorgen.

Invulling
In de ontvangstruimte van De Keyzer wordt gratis koffie en thee geschonken en zijn tafels gereserveerd zodat de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek kunnen gaan.

Extra
Op deze locatie vindt op de derde donderdag van de maand een Poorters maaltijd in de avond plaats.

Keuze locatie
Ontmoetingscentrum De Keyzer is samen met het gezondheidscentrum ernaast een duidelijk buurtgericht project.

Overig
Bezoekers mogen een kleine bijdrage doneren die bestemd is voor het ‘Bitterballenfonds’. Een fonds waaruit de Roze Poort een warme snack aanbiedt tijdens een roze activiteit in de ontmoetings-, woon- en zorgcentra waar zij actief zijn.

Website