Roze Wandelgroep 50+


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 februari 2017 tot en met 2 december 2017. De eerstvolgende keer is op 2 december 2017 11.00


Maandelijks wordt er door een groep – senior – mannen op de eerste zaterdag van de maand gewandeld. De wandeling is zo’n 12-15 km en in de regel ligt het wandeltraject binnen een straal van 50km rond de stad Utrecht. Maar we zijn ook wel verder gegaan en naar b.v. bij Tilburg, Apeldoorn, Elburg en De Amsterdams Waterleidingsduinen geweest. De wandelingen mogen zich verheugen in een groeiend aantal deelnemers. Het gemiddelde aantal deelnemers is 10-12 met uitschieters van 20.

In 2016 leidde het programma ons o.a. naar Gouda, de bollenvelden, Lopik, Brabant en Santpoort. Het is een gezellige groep die steeds uitkijkt naar de volgende wandeling. Er wordt heel wat afgepraat.

Opvallend is wel dat het in de regel allemaal mannen zijn. Heel af en toe wandelt er een vrouw mee, die het zo’n dag heel gezellig vindt, maar die uiteindelijk toch ook graag andere vrouwen zou willen spreken. We willen benadrukken dat zij van harte welkom zijn; we zijn geen specifieke mannengroep. Het is gewoon zo gegroeid.

Voor meer informatie, vragen of interesse, mail naar: rozewandelgroepcoc@gmail.com