Advocatenspreekuur


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 januari 2019 tot en met 24 december 2019. De eerstvolgende keer is op 24 september 2019 11.00

  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

coc-adam-logo

Zit je als LHBT’er vast in een complexe situatie? Heb je bijvoorbeeld het gevoel dat je gediscrimineerd wordt op je werk? Wil je weten hoe het nu precies zit met gay ouderschap? Of heb je een andere LHBT gerelateerde juridische vraag?

COC Amsterdam biedt uitkomst met een kosteloos advocatenspreekuur. Gaylegal houdt elk dinsdag en elke woensdag een spreekuur in Amsterdam, waarbij kosteloos vragen of problemen kunnen worden voorgelegd aan mr. Gerald Janssen, advocaat te Amsterdam. Dit spreekuur werkt op afspraak.

Gaylegal verleent juridische bijstand voor de LHBT-gemeenschap. Dit gebeurt door een ervaren advocaat die zelf gay is en gespecialiseerd in LHBT gerelateerde juridische geschillen. In alle vertrouwelijkheid kan een advocaat worden benaderd met feeling voor en kennis en ervaring van de LHBT–gemeenschap.

Bij het Advocatenspreekuur kan men terecht met vragen over en bijstand krijgen op het gebied van:

– Familierecht: gay-ouderschap, echtscheiding, verbreken samenleven, alimentatie;
– Erfrecht;
– Transgenderproblematiek;
– Arbeidsrecht;
– Discriminatie en geweldsdelicten;
Indien nodig wordt men naar de juiste instantie doorverwezen.

Wanneer?
Mr. Gerald Janssen houdt elke dinsdag van 11.00 uur tot 12.00 uur, en op woensdag van 17.00 uur tot 18.00 uur een gratis spreekuur. U kunt dan uw vragen direct aan een advocaat voorleggen en vervolgens wordt er beoordeeld wat de eventuele mogelijkheden zijn. Om dubbele afspraken en onnodig lang wachten te voorkomen werkt dit spreekuur uitsluitend op afspraak. Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch of per mail door te geven dat u graag wilt komen. Dit kan op telefoonnummer 020-54 00 170 en op het mailadres info@gaylegal.nl.

info@gaylegal.nl
www.gaylegal.nl