Transcafé Nieuwegein/Utrecht


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 16 juni 2018 tot en met 15 december 2018. De eerstvolgende keer is op 15 december 2018 20.00


Iedere derde zaterdag van de maand organiseren we bij café de Blije Geit in Nieuwegein het Transcafé speciaal voor transgenders. Maar ook voor hun partner(s), familie, vrienden en kennissen, dus neem ze gerust mee.
Deze avonden bieden transgenders de mogelijkheid om in een veilige omgeving gewoon zichzelf te kunnen zijn en andere transgenders te ontmoeten. Ben je nog nooit geweest? Kom zeker een keer langs. Iedereen is welkom bij ons om er, met vrienden, bekenden en nieuwe vrienden, een gezellige avond van te maken. Bij ons kun je lekker als jezelf, anderen ontmoeten, met elkaar praten, naar elkaar luisteren, van elkaar leren en met elkaar lachen.

Het Transcafé begint om 20:00 en duurt tot sluitingstijd van het café. Aan te melden hoeft niet, je kunt gewoon langs komen. Omkleden daar is helaas geen mogelijkheid toe.

Onder transgenders verstaan we iedereen die zich niet binnen de binaire gender verdeling thuis voelt, dus van transseksueel tot travestiet, van genderdivers tot androgyn, man tot vrouw, man tot man, en vrouw tot vrouw jullie zijn allemaal van harte welkom.

Wij kijken uit naar jullie komst.

Aanmelden: Niet nodig maar wordt gewaardeerd

Facebookpagina