Open contactavond


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 18 juli 2018 tot en met 19 september 2018. De eerstvolgende keer is op 15 augustus 2018 20.00


De bijeenkomsten van Transgenders Hoorn zijn veelal gezelligheidsbijeenkomsten voor travestieten, transseksuelen en voor iedereen die hiervoor belangstelling heeft.

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, om gewoon iets te komen drinken, of een praatje te maken, maar ook om meer informatie te krijgen, of ervaringen uit te wisselen met anderen die bij travestie of transseksualiteit betrokken zijn. We proberen om deze avonden elke keer een eigen thema mee te geven.

De werkgroep beschikt verder over een uitgebreid bestand met adressen van hulpverleners, medici of andere meer praktische zaken zoals kappers, schoonheidsspecialisten, kleding of schoenenzaken, die de travestiet en de transseksuele mens op weg kunnen helpen zich zelf te aanvaarden en aanvaardbaar te zijn voor zijn/haar omgeving.

Op deze avonden ben je welkom in de kleding of “outfit” die jij vindt dat bij je past. Echter stellen wij het op prijs dat men in nette kleding aanwezig is. Ook is er gelegenheid om je zelf om te kleden en op te maken, zodat je eventueel “veilig” over straat kunt gaan. Geef dat van tevoren even aan telefonisch of per e-mail.

Wij vragen voor de ontmoetingsavonden geen entree van onze gasten.

Voor meer informatie ga naar de website.