Officiële bijeenkomst van 17.00 tot 19.00 uur Op zaterdag 27 mei wordt vanwege het 45-jarig bestaan van COC Deventer een officiële bijeenkomst voor genodigden en belangstellenden georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje vieren we dat COC Deventer in 2017 45 jaar bestaat. Tijdens deze activiteit wordt het boekje Roze Wandeling Deventer … Lees verder Receptie COC Deventer 45 jaar!

Na het officiële bijeenkomst is het nu tijd om het Maatjesproject van COC Deventer te belichten tijdens een Meet & Greet. Dit project, waarmee LHBT-asielzoekers gekoppeld worden aan een buddy, is de nieuwste loot aan de activiteitenboom van COC Deventer. De gelegenheid om nader kennis te maken met de asielzoekers en hun maatjes. Tijdens het … Lees verder Meet & Greet Maatjesproject ‘Cocktail’

Op zaterdag 27 mei wordt vanwege het 45-jarig bestaan van COC Deventer een groot feest gehouden in DOK-H2O met de naam ‘Fabulous Ascension!’. Het feest bestaat uit twee locaties: een loungeruimte waar je gezellig kan bijkletsen met oude bekenden en een dansruimte waar je compleet uit je dak kan gaan met live muziek en DJ’s. … Lees verder Fabulous Ascension!