Agenda

MAATREGELEN VANWEGE UITBRAAK CORONAVIRUS
update 19 mei 2020

Om het coronavirus onder controle te houden heeft het kabinet de genomen maatregelen iets versoepeld. Dit betekent dat o.a. café’s, restaurants, film-, theater- en concertzalen per 1 juni weer open mogen onder de voorwaarden: een maximum van 30 personen en 1,5 meter afstand, bezoekers moeten reserveren en in een gesprek vooraf tussen ondernemer en klant wordt ingeschat of bezoek risico’s oplevert. Kijk op de website van de locatie of zij besloten hebben per 1 juni open te gaan (zie link in agenda-item).

Clubs, discotheken, sportscholen, sauna’s en seksinrichtingen blijven gesloten tot 1 september. Alle meld- en vergunningplichtige evenementen blijven in beginsel verboden tot 1 september.

Kijk op deze website voor meer informatie over de versoepelde maatregelen.

In toenemende mate worden online bijeenkomsten en party’s georganiseerd. Zoek op categorie online in onderstaand zoekmenu.

Hier vind je een chronologische lijst van LHBTI-gerelateerde initiatieven, evenementen en/of bijeenkomsten.

Staat jouw initiatief of bijeenkomst er niet bij, stuur dan een mailtje naar [email protected] of zet ons op jouw mailinglist, want persberichten en nieuwsbrieven zijn natuurlijk ook welkom op ons mailadres.

Zorg dat jij de rechthebbende bent van alle tekst- en beeldmateriaal. Aansprakelijkheid voor inbreuken hierop wijzen wij af. Constateer je inbreuken hierop? Neem dan direct contact met ons op. Zie ook onze disclaimer.