Agenda

Avondsluiting en strengere maatregelen overdag
update 26 november 2021

Om het hoge aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen grijpt het kabinet in met strengere maatregelen. Daarbij gaat het dagelijks leven overdag door, maar wel met aanvullende regels. In de avond is bijna alles gesloten.
Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De maatregelen zijn o.a.:

  • Er geldt een sluitingstijd voor alle locaties en evenementen tussen 17.00 en 05.00 uur.
  • 1,5 meter afstand en een mondkapje wordt verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt (zoals in de horeca, in bioscopen en theaters) en doorstroomlocaties (zoals musea en beurzen)

Hier vind je een overzicht van alle coronamaatregelen vanaf 28 november. Check of het evenement dat in de agenda genoemd wordt, nog doorgaat, geannuleerd is of dat de locatie eerder sluit.

Hieronder vind je een chronologische lijst van LHBTI-gerelateerde initiatieven, evenementen en/of bijeenkomsten.

Staat jouw initiatief of bijeenkomst er niet bij, stuur dan een mailtje naar [email protected] of zet ons op jouw mailinglist, want persberichten en nieuwsbrieven zijn natuurlijk ook welkom op ons mailadres.

Zorg dat jij de rechthebbende bent van alle tekst- en beeldmateriaal. Aansprakelijkheid voor inbreuken hierop wijzen wij af. Constateer je inbreuken hierop? Neem dan direct contact met ons op. Zie ook onze disclaimer.