Asselt, van, Elly, (E)

Rozehulpverlening.nl

Asselt, van, Elly, (E)
Lieren / provincie Gelderland
Zelfstandig gevestigd
Natuurgeneeskundig therapeut
1953, vrouw, lesbisch

Naam praktijk

DEERNE, Natuurgeneeskundige Praktijk voor Vrouwen

Adres

Kanaal Zuid 196
7364 AH Lieren (bij Apeldoorn)

Telefoon

06-34401114

E-mail

[email protected]

Website

www.deerne.nl

Opleiding

HBO verpleegkundige, VO- organisatie, beleid en management, Bach Bloesem therapie (biologische therapie), I-Health- therapeut (energetische therapie), Reiki master en holistisch therapeut.

Ervaring

Heeft zich via literatuuronderzoek, w.o de boeken.; “Vrouwen die van Vrouwen houden” en “Liever vrouwen, theorie en praktijk van de lesbische specifieke hulpverlening”, verder bekwaamd. Heeft sinds 2011 de eigen praktijk.

Werkwijze

Gaat als natuurgeneeskundig therapeut uit van een holistische visie. Ziet de vrouw met haar problemen die zijn ontstaan op zowel lichamelijk- , geestelijk- als op zielsniveau in haar totaliteit. Vrouwenhulpverlening is een speciale benadering van vrouwen en hun specifieke problemen. Energetische therapie is een manier van werken waarbij gebruik wordt gemaakt van het energiesysteem in- en om de mens. Vanuit de holistische visie kun je zeggen dat we een lichamelijk-, geestelijk en spiritueel deel hebben. Deze delen worden gezien in relatie met elkaar en hun omgeving. Wanneer er een deel uit balans is heeft dit effect op de andere delen. Regressie gaat over bewustwording. Het doel is dat vrouwen met deze bewustwording in hun kracht komen te staan. Ondersteund de vrouw om de nieuwe inzichten te integreren in het dagelijks leven. Er wordt met name gepraat, gewerkt met lichaamsgerichte technieken, met ademhalings- oefeningen, lichaamswerk-oefeningen, met geleide fantasie, huiswerkopdrachten, regressie therapie, Bach Bloesem therapie, energetische therapie en I-Health therapie.

Affiniteit/ervaring met

Lesbische vrouwen en biseksuele- en heterovrouwen.

Aandachtsgebieden

Coming-out, identiteits- en relatieproblematiek, werkgerelateerde problematiek, leeftijdsgerelateerde problematiek, verdriet- en rouwverwerking, verwerking van seksueel misbruik en geweld, overgangsklachten, psychosomatische klachten, depressie, burn-out, negatief zelfbeeld, gewrichtsproblemen.

Hulpverleningsvorm

Individuele therapie

Aanmelding

Via e-mail of telefoon. Er is geen verwijsbrief nodig.

Kosten

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed maar dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar, het type polis en eventueel het aanvullende pakket.

Wachtlijst

Nee

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Andere talen

Geen

BIG-registratienummer

19003125630 (verpleegkundige)

Beroepsvereniging

Vereniging ter bevordering van Alternatievieve Geneeswijze (www.vbag.nl) HBO Register van Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg RBNG (www.rbng.nl/)