Bannink, Wilco (W.)

Rozehulpverlening.nl

Bannink, Wilco (W.)
Krommenie / provincie Noord-Holland
Zelfstandig gevestigd
Maatschappelijk werker, coach, counselor
1967, man, homoseksueel

Naam praktijk

Identity Coach

Adres

Waterjuffer 23
1562 LA Krommenie

Telefoon

075-6405836

E-mail

[email protected]

Website

www.identitycoach.nl

Opleiding

HBO-maatschappelijk werk en dienstverlening; train-de-trainersopleiding; diverse nascholingen homo/lesbisch-specifiek werken.

Ervaring

Werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening, bij hiv/aids-avondspreekuur van de GGD in Den Haag, als homospecifiek hulpverlener bij Maatschappelijk Werk COC Haaglanden en als trainer en ontwikkelaar van trainingen bij expertisecentrum voor jeugd, samenleving en opvoeding. Sinds 2005 eigen praktijk.

Werkwijze

Praktische hulp door middel van gesprekken en activiteiten, gericht op het zelf helderheid leren scheppen in de eigen probleemsituaties en vervolgens tot actie komen om gewenste veranderingen te bereiken. De begeleiding richt zich dus bij uitstek op het eigen handelen via het geven van een realistische en praktische input, het stimuleren en ondersteunen, en daar waar nodig een confronterende benadering. De begeleidingsinstrumenten staan dicht bij de praktijk, zijn creatief en gericht op het bij elkaar brengen van denken, voelen en handelen. Er wordt met name gepraat, daarnaast wordt gebruik gemaakt van rollenspelen, geleide fantasie en huiswerkopdrachten.

Affiniteit/ervaring met

Homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen, transgenders, allochtonen, hiv-geïnfecteerden, jongeren, ouderen.

Aandachtsgebieden

Coming-out, identiteits- en relatieproblematiek, werkgerelateerde problematiek, omgaan met hiv-infectie, verwerking seksueel misbruik en geweld, homo- en lesbisch ouderschap en opvoedingsondersteuning, homoseksualiteit in heterohuwelijk.

Hulpverleningsvorm

Individuele therapie, groepstherapie, relatietherapie.

Aanmelding

Via telefoon(beantwoorder) of e-mail. Geen verwijsbrief nodig.

Kosten

Geen regeling voor vergoeding door ziektekostenverzekeraars. Kosten zelfbetalers: vanaf € 50. Kosten kennismakingsgesprek: vanaf € 35.

Wachtlijst

Nee

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Andere talen

Engels

Beroepsvereniging

Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers (NVMW)