🌈 Rotterdamse Roze Adventsviering 2020


Evenementgegevens


We zijn heel blij dat we kunnen melden dat we op 6 december weer een Rotterdamse Roze Viering organiseren. Dit keer in de Laurenskerk.

Advent gaat over verwachting. Wat zou jij geboren willen zien worden in je leven, in je naaste omgeving en in de wereld? Het thema van de adventsviering is:

Geboren willen worden

De voorganger is Harold Schorren.

De Rotterdamse Adventsviering is in de Laurenskerk, Grotekerkplein 27, 3011 GC Rotterdam . De datum is 6 december. Inloop vanaf 14.30 uur en de viering begint om 15.00 uur.

Aantal bezoekers beperkt
We gaan er nu vanuit dat er 30 mensen mogen komen. Als je wilt komen, meld je dan aan, dan zetten wij je op de lijst. Je kunt de viering ook online volgen.

Meld je aan via dit formulier

Mochten de regels aangepast worden en je de viering alleen online kunt volgen, melden wij dit via de website, de nieuwsbrief en Facebook.

De viering wordt georganiseerd in samenwerking met Citypastor 010, Tafeltijd Rotterdam en de Andreaskerk

Steun ons
Wil je dat de Rotterdamse Roze Vieringen door kan gaan met het organiseren van de vieringen. Steun ons dan. Wij hebben een ANBI status. Je kunt je gift aan de Roze Vieringen dus aftrekken van je inkomstenbelasting. Maak je gift over op bankrekening nummer:
NL36 TRIO 0788 8384 07, Stichting Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam.

Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning..