50plusminus bijeenkomst


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 18 november 2018 tot en met 15 september 2019. De eerstvolgende keer is op 15 september 2019 15.30


cropped-headernw-e1432569681407

De 50plusminus organiseert 6x per jaar een bijeenkomst voor LBT-vrouwen vanaf 40 jaar. Hiermee wil de werkgroep de bezoeksters een uitgaansgelegenheid bieden en de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer met elkaar in contact te komen. Kom je voor het eerst of ken je nog niet zoveel vrouwen? Vanuit de werkgroep is altijd iemand aanwezig om je welkom te heten, je eventuele vragen te beantwoorden en je aan andere vrouwen voor te stellen.

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten worden op de 3e zondag van de oneven maanden gehouden, van 15:30 – 20:00 uur.

Locatie
Werfkelder De Catacomben in Utrecht, tegenover Oude Gracht 221 de trap af. Werfkelder De Catacomben ligt in de directe omgeving van de Dom, in het verlengde van de Lijnmarkt, op nog geen 10 minuten lopen van het NS station. Vlakbij (op de Springweg) is een parkeergarage. Vanwege de koopzondagen is er nauwelijks parkeergelegenheid op de grachten.

Toegang
De middagen zijn toegankelijk voor alle vrouwen van rond de 50 jaar en ouder. De entree bedraagt voor donatrices (leden) van Groep 7152 € 3,00 en voor niet-donatrices € 5,00. Bij speciale gelegenheden kan er sprake zijn van een verhoging van de toegangsprijs.

Muziek
Tijdens de middagen wordt muziek gedraaid dat borg staat voor een aantal uren dansplezier! De muziek is zeer gevarieerd. Er wordt altijd begonnen met wat rustige muziek, maar daarna komen alle genres aan bod. Voorin de werfkelder zijn wat zitjes. Daar is de muziek minder luid, zodat deze ruimte zich prima leent om weer eens bij te praten.

Activiteiten
Naast de bijeenkomsten worden er soms ook andere activiteiten georganiseerd. Ook andere afdelingen van 7152 organiseren activiteiten. Kijk hiervoor op de Website van Groep 7152.

Lidmaatschap
Stichting Groep 7152 komt al meer dan 40 jaar op voor de belangen van LBT-vrouwen. De 50plusminus doet dat al meer dan 20 jaar speciaal voor de wat oudere vrouwen. Door donatrice (lid) van Groep 7152 te worden/blijven steun je niet alleen het werk van deze bijzondere organisatie, maar krijg je ook ca. 6x per jaar het digitale magazine Amarant. Daarnaast ontvang je korting op vrijwel alle activiteiten die in 7152-verband georganiseerd worden.

Vrijwilligers
Wij werken met een 30-tal gezellige en enthousiaste vrouwen die er met elkaar voor zorgen dat de bijeenkomsten goed verlopen. Niet alleen tijdens de bijeenkomsten zijn ze actief, maar ook al thuis met het maken van hapjes en het bakken van taarten.

Website

Logo2015-200x200