50plusminus bijeenkomst


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 17 november 2019 tot en met 15 november 2020. De eerstvolgende keer is op 15 november 2020 15.30


cropped-headernw-e1432569681407

De 50plusminus organiseert 6x per jaar een bijeenkomst voor Lesbische, Biseksuele, Transgender en Intersekse (LBTI) vrouwen van rond de 50 jaar en ouder. Op internet én iedere 2 maanden in Utrecht. Door de geheel eigen sfeer tijdens de bijeenkomsten is het een unieke gelegenheid om leeftijdgenoten te ontmoeten, met elkaar te praten, wat te drinken, te eten en te dansen.

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten vinden plaats op de 3e zondag van de oneven maanden van 15:30 – 20:00 uur. Er zijn altijd heerlijke zelfgemaakte hapjes die zeer vriendelijk geprijsd zijn en heel veel aardige vrouwen natuurlijk!

Locatie
De bijeenkomsten worden gehouden in Werfkelder De Grote Catacomben in Utrecht. Tegenover Oude Gracht 221 ga je de trap af, op de werf is het daarna gelijk links. Werfkelder De Grote Catacomben ligt in de directe omgeving van de Dom, in het verlengde van de Lijnmarkt, op nog geen 10 minuten lopen van het NS station (zie plattegrond). Vanwege de koopzondagen is er nauwelijks parkeergelegenheid op de grachten. De dichtstbijzijnde parkeergarage is op de Springweg en ligt op nog geen 5 minuten lopen van De Grote Catacomben. Helaas is onze locatie niet toegankelijk voor rolstoelgebruiksters.

Toegang
De middagen zijn toegankelijk voor alle vrouwen van rond de 50 jaar en ouder. Uiteraard brengt het organiseren van de bijeenkomsten kosten met zich mee, met name zaalhuur. De entree bedraagt voor donatrices (leden) van Groep 7152 € 3,00 en voor niet-donatrices € 5,00. Bij speciale gelegenheden kan er sprake zijn van een verhoging van de toegangsprijs. Let op: er kan niet gepind worden.

Muziek
Tijdens de middagen wordt muziek gedraaid dat borg staat voor een aantal uren dansplezier! De muziek is zeer gevarieerd. Er wordt altijd begonnen met wat rustige muziek, maar daarna komen alle genres aan bod. Voorin de werfkelder zijn wat zitjes. Daar is de muziek minder luid, zodat deze ruimte zich prima leent om weer eens bij te praten.

Activiteiten
Naast de bijeenkomsten worden er soms ook andere activiteiten georganiseerd. Ook andere afdelingen van 7152 organiseren activiteiten. Kijk hiervoor op de website van Groep 7152.

Lidmaatschap
Als donatrice toon je je betrokkenheid bij 7152. Het betreft een bijdrage van € 30,00 per jaar. Meer mag natuurlijk. In ruil daarvoor ontvang je van ons gemiddeld zes keer per jaar ons digitale blad Amarant en een pasje. Met dit pasje krijg je veelal korting op de activiteiten die door Groep 7152 georganiseerd worden. Kijk voor meer informatie op de website van Groep 7152.

Vrijwilligers
De bijeenkomsten worden geheel door onszelf verzorgd. Ons team zorgt ervoor dat de middag goed en gezellig verloopt. Dat begint al met het inrichten van de ruimte, het welkom heten bij de entreetafel, het runnen van de hapjesbar en de grote bar en het verzorgen van de muziek. Lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van ons vrijwilligersteam? Neem dan contact op met onze voorzitter Vera.

Website

Logo2015-200x200