Adult Alternative, foto-expositie met transgender modellen | van 4 september t/m 4 oktober 2020


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 september 2020 tot en met 4 oktober 2020. De eerstvolgende keer is op 24 september 2020


De eerste erotische fototentoonstelling met transgender, intersekse en non-binaire modellen ooit. Een taboedoorbrekende expositie die plaatsvindt in een kerk! Vanaf 4 september te zien in de grote Sint-Stevenskerk in Nijmegen.

In deze tentoonstelling vieren we persoonlijke en eerlijke verhalen over erotiek, seksualiteit, lichamelijkheid en intimiteit door, van en met transgender personen in mooie foto’s. Hiermee stimuleren we het huidige gesprek in de maatschappij over genderidentiteit en -diversiteit nog verder.

De openingsavond is 4 september. Zaterdag 5 en zondag 6 september organiseren we nevenactiviteiten. Vervolgens blijft de expositie te zien tot en met 4 oktober.

Op zaterdag 5 en zondag 6 september beleef je, naast de expositie zelf, onder meer
• Het interactieve programma The Naked Truth van de Transketeers, drie transjongens die alle vragen beantwoorden “die je een transgender ooit wilde stellen, maar eerder niet durfde”.
• Human Library met fotografen en modellen. In de Human Library lees je geen boeken, maar mensen. Een concept dat mensen met elkaar in contact brengt om zo vooroordelen te onderzoeken en tegen te gaan.
• Interactief theater van Mind Mix met een creatieve aanpak om bezoekers te betrekken bij onderwerpen als seksuele en genderdiversiteit.

Wij werken samen met Board with Church. Deze stichting zoekt nieuwe invullingen aan de Stevenskerk, ook in een niet-religieuze context. Betekenis, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke vraagstukken zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Facebook event