AutiRoze COC Leiden


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 14 april 2022 tot en met 8 december 2022. De eerstvolgende keer is op 8 december 2022 19.30


We willen een ontmoetingsplek zijn voor iedereen met zijn/haar roze & auti-identiteit. Onze bijeenkomsten hebben afwisselend een serieus thema, en dan weer een ludiek programma.

Doelgroep
Iedereen is welkom, maar AutiRoze is primair gericht op LHBTI+-ers met autisme. Het gaat dan zowel om mensen die een officiële diagnose hebben als mensen die vermoeden dat ze autisme hebben. Ook mensen met een andere vorm van neurodiversiteit (bijvoorbeeld ADHD) zijn welkom. De focus van de groep en activiteiten die we organiseren is echter gericht op mensen met autisme.

Bijeenkomsten
Iedere 2de donderdag van de maand organiseren we een activiteit van 19.30 – 21.30 uur in café de Kroon, Langegracht 65 in Leiden.

Eerste keer spannend?
Geen probleem! In overleg maken we veel mogelijk. Bijvoorbeeld een aparte kennismaking met een vrijwilliger, iets eerder komen of met iemand samen komen.Neem gerust contact op. Dan bespreken wat voor jou het beste werkt. Heb je nog vragen of wil je graag op de hoogte blijven? Mail ons dan via autiroze@cocleiden.nl

Informatie en aanmelden
Mail naar autiroze@cocleiden.nl