Autiroze Eindhoven


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 16 januari 2020 tot en met 17 december 2020. De eerstvolgende keer is op 15 oktober 2020 19.00


Juni filmmaand
Tijdens de bijeenkomsten in juni (jawel twee!) gaan we de film Mind my mind kijken, een interessante film over Chris, een jongen met autisme. Hans, het mannetje in Chris zijn hoofd laat zien hoe het is wat hij allemaal ervaart wanneer Chris afwijkt van zijn normale routine. Een leuke en ook hele leerzame film. Natuurlijk is er na de film ook voldoende tijd om na te bespreken en kletsen.

In verband met de coronamaatregelen word je gevraagd te aan te melden voor de bijeenkomsten. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected].nl. Voor de andere afspraken die gelden voor de bijeenkomsten ga naar Facebookpagina.


AutiRoze is er voor LHBT’s met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). We organiseren regelmatig ontmoetingsactiviteiten en werken aan het bespreekbaar en zichtbaar maken van autisme.

Voor wie is AutiRoze bedoeld?
Iedereen is welkom, maar AutiRoze is primair voor LHBT volwassenen (18 jaar en ouder) met autisme die gemiddeld of hoog functioneren. Het gaat dan zowel om mensen die een officiële diagnose hebben als mensen die vermoeden dat ze autisme hebben.

De activiteiten zijn ingericht op mensen die zelfstandig kunnen functioneren. De eerste keer mag je een begeleider meenemen, maar liever niet steeds.

Mensen met autisme én een verstandelijke beperking kunnen terecht bij ‘Anders Roze’.

Waarom zijn we er?
Waarom er een groep speciaal voor LHBT’s met autisme is leggen we hier uit.

Waar en wanneer?
AutiRoze is er iedere derde donderdag van de maand tussen 19:00 en 22:00 uur. De locatie is Pand54, Prins Hendrikstraat 54 te Eindhoven.

Zie hier de jaarplanning 2020 van Autiroze Eindhoven.

Like onze Facebookpagina voor alle nieuwtjes over AutiRoze.