AutiRoze Nijmegen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 28 januari 2020 tot en met 22 december 2020. De eerstvolgende keer is op 27 oktober 2020 19.00


Goed nieuws! De AutiRoze bijeenkomsten gaan weer starten. Op dinsdag 23 juni organiseren wij een borrel van 19:00 tot 22:00 uur in het Roze Huis (St. Anthoniusplaats 1). We kunnen deze avond maximaal 8 bezoekers ontvangen. De eerste 8 personen die zich aanmelden zijn welkom.

Aanmelden is verplicht en kan door het formulier https://forms.gle/Uv4HhL1gBwJeubNe6 in te vullen. In het formulier vind je meer informatie over de bijeenkomst. We vragen je daarom om dit goed door te lezen voordat je het formulier verzendt.

Aanmelden is mogelijk tot zondag 21 juni om 23:59 uur. Uiterlijk maandag 22 juni laten we per mail aan je weten of je kan komen of niet.

Als je vragen hebt kan je mailen naar [email protected]

Hopelijk tot snel!

Kosten?
Geen entree. Drankjes zijn voor eigen rekening. Alleen contant betaling mogelijk.


Elke 4e dinsdag van de maand tussen 19:00 en 22:00 uur

Vanaf februari 2019 is ook COC Regio Nijmegen gestart met netwerkborrels in het Roze Huis. Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn die zorgen voor een fijne ongedwongen sfeer/omgeving. Er is een bar aanwezig waar gepraat kan worden onder het genot van een drankje.

In de even maanden wordt er een activiteit georganiseerd en in de oneven maanden zal er een thema zijn waarover gepraat kan worden met betrekking tot autisme en/of LHBTI+. Deelname aan de activiteiten of thema’s is niet verplicht.

Website