Bar de Regenboog Online Bingo Show


Evenementgegevens


Voor info, kaarten en donaties: www.barderegenboog.nl

‘Miss Meggie’ is een begrip in Nijmegen en bekend & geliefd in het hele land, ‘Mitsy’ is al jaren een vast gezicht van Bar de Regenboog en deze twee zullen samen dan ook zorgen voor een show vol cabaret, optredens, Bingo en speciale gasten ‘Megan Schoonbrood’ (Rotterdam) en ‘Zusje’ (Eindhoven) zullen o.a live aanwezig zijn.

‘Meggie’ en ‘Mitsy’ hebben al hun bekende Regenboogvrienden en artiesten ingeschakeld om het programma te vullen. Je hoeft dus niet te schrikken als je Karin Bloemen, Jamai of Bonnie St Claire voorbij ziet komen. Wie ze allemaal hebben ingeschakeld blijft een verrassing en reden te meer om een kaartje te kopen.

Via een livestream zullen wij onze Bingo Show live aan onze gasten gaan presenteren. Natuurlijk heeft Bar de Regenboog ook zwaar te lijden onder de ‘lockdown’ en alle andere Corona-maatregelen die momenteel het hele land en met name de horeca treffen.

Met deze ‘GROOTS’ opgezette show gaan wij proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen, middels de verkoop van Bingokaarten en donaties, om zo toch nog wat inkomsten te generen voor de filialen in Rotterdam,Eindhoven en Nijmegen.

Ook als je dus niets met Bingo hebt maar wel graag wil kijken of Bar de Regenboog wilt supporten koop dan op deze website je Bingokaart of doe een donatie.

www.barderegenboog.nl

Facebook