Bi-café online


Evenementgegevens


Helaas is het deze maand weer niet mogelijk een gewone café-avond te organiseren. Omdat 2 weken geleden al een online café hadden slaan we deze maand over. Het eerstvolgende Bi-café online is daarom op vrijdag 4 december.

Zorg zelf voor je drankje, chips of bitterballen, warme chocola, pepernoten en taaitaai, wij zorgen voor de techniek!

Ook online zijn we er voor iedereen die zich onder de brede paraplu van biseksualiteit thuisvoelt. Of je jezelf nou bi, pan, poly, fluïde, queer, aseksueel maar bi-romantisch, hoe dan ook of helemaal niet
benoemd.

Om instroomdrukte te voorkomen worden de deelnemers opgevangen in groepjes van plm. 5 mensen. Daar krijg je een korte uitleg over de opzet van de borrel en de technische mogelijkheden. Na een eerste kennismaking worden net als vorige keer de verschillende kamers vrijgegeven en kun je zelfstandig van de ene kamer (gesprek) naar de andere verplaatsen. Rond 22:20 uur krijgen jullie de melding dat het bijna tijd is om af te ronden. (Als het erg gezellig is kunnen we langer doorgaan.)

Deelname
Klik op de volgende link: https://discord.gg/tBvkCsz. Mensen die al een Discord-account hebben komen via de link rechtstreeks in de ontvangstkamer terecht. Als je nog geen account hebt, voer je je e-mailadres in en maak je een wachtwoord aan. Na bevestiging log je in en kom je automatisch in de ontvangstkamer van de Bi-café chatroom terecht. Je kunt al wel in de ontvangstroom om te kijken of het werkt, maar je kunt voor 20:00 uur nog niet met anderen communiceren.

Houd er rekening mee dat je vooralsnog vanaf een iPad niet met camera aan het gesprek deel kunt nemen. Dit kan wel via de browser (FireFox of Chrome worden aangeraden) op je pc, of de applicatie die je op je pc kunt installeren.

Facebook event