Bijeenkomst transgendergroep Deventer


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 26 juli 2020


EINDELIJK! Na 3 maanden gaat de transgendergroep weer van start, we hebben besloten onze bijeenkomst buiten te houden. Daar hebben we genoeg ruimte voor iedereen op 1,5 meter afstand.

Let op! Aanmelding is verplicht i.v.m. de corona maatregelen. Stuur een bericht via Facebook of mail naar [email protected] met hoeveel personen je komt, jullie namen en telefoonnummers.*

Zelfde plek, de dag en tijd zijn wel veranderd. De bijeenkomsten zijn voorlopig de laatste zondagmiddag van de maand, van 14.00 tot 16.00 uur.

Binair of non binair. Net uit de kast, onderzoekend of jezelf al helemaal gevonden.. Iedereen die onder de transgender paraplu valt is van harte welkom! Familie en vrienden mag je gezellig meenemen als je wil en ook professionals die in hun omgeving met trans personen in contact komen mogen langskomen.
Twijfel je of heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen via Facebook of mail.

We hopen jullie zondag te zien!

Adres:
Smyrnastraat 1
7413BA Deventer, Overijssel
(dichtbij station Deventer, gratis parkeren in de straat)

*Het spreekt voor zich dat jullie gegevens helemaal veilig zijn, wij bewaren deze zo kort mogelijk. Maar we zijn verplicht dit van jullie te vragen voor het geval GGD Ijsselland contactonderzoek moet doen bij een besmetting.

Facebook event