Café Dapper – van te voren contact opnemen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 26 september 2021 tot en met 28 november 2021. De eerstvolgende keer is op 26 september 2021 15.00


Café Dapper is al meer dan 20 jaar de maandelijkse ontmoetingsmiddag voor homo’s met een (licht) verstandelijke beperking. Het is een ontmoetingscafé waar wij elkaar in een prettige omgeving kunnen leren kennen en waar gedanst, gekletst en gedronken mag worden.

Café Dapper vindt elke vierde zondag van de maand plaats, van 15.00 tot 18.00 uur in Café Lenthe in Nijmegen. Er is dan gelegenheid om te dansen, te kletsen of een serieus gesprek te hebben. Je kunt ook naar muziek luisteren, een spelletje doen of gewoon een lekker pilsje drinken. De middag wordt elke keer druk bezocht door bezoekers uit Nijmegen en ver daarbuiten en kan een mooie gelegenheid zijn om nieuwe vrienden te maken of te zoeken naar een relatie. Kijk op onze Facebook voor foto’s en andere nieuwtjes..

In 2008 won Café Dapper de Burgemeester Dales prijs! Deze prijs is bedoeld ter onderscheiding van personen of organisaties die in het Rijk van Nijmegen op vrijwillige basis en op zeer persoonlijke en voorbeeldige wijze gestalte hebben gegeven aan artikel 1 van de Grondwet.

Als regel op de 4e zondag om 15.00 uur (niet in de zomermaanden en niet in december)

E-mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/CafeDapper
Website: www.cocnijmegen.nl

Meer informatie op zonderstempel.coc.nl/nijmegen-cafe-dapper/