Café Fatal


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 23 februari 2020 tot en met 27 december 2020. De eerstvolgende keer is op 25 oktober 2020 19.00


Ben jij een liefhebber van stijldansen en ga je los op de foxtrot, de chachacha of draai je sierlijk walsend in het rond en wil je samen met je (dans)partner de dansvloer op? Dan kan je bij Ketelbinkie equality dansen met iemand van dezelfde sekse.

Kom een keer dansen!
Wil je dansend door het leven gaan? Kom vooral een keer met ons meedansen! Neem dan contact op met de dansschool!

Café Fatal
Stijldansen bij Ketelbinkie doen we ook eens per maand samen met Café Fatal, een uit Berlijn overgewaaid concept dat serieuze dansles combineert met vrij dansen. Onder de professionele begeleiding van de danscoach, muziek van de dames van LesDJ en natuurlijk de gezelligheid van je mededansers is het een garantie voor een geslaagde middag. Na de dansles is er ruim gelegenheid om de pasjes nog even te oefenen en wat te drinken. Je mag uiteraard met je (dans)partner komen, maar ook zonder ben je van harte welkom. Er zijn altijd genoeg dames en heren om uit te kiezen!

Laatste zondag van de maand van 19:00 – 20:00 uur
E-mail: [email protected]

Voor dansles tijdens Café Fatal betaal je geen jaarlijkse contributie. De kosten worden per keer afgerekend en bedragen € 5 per les.

Facebook
Website