Café Hoezo Anders!


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 januari 2023 tot en met 10 december 2023. De eerstvolgende keer is op 8 oktober 2023 14.00


COC-Noord-Holland Noord organiseert deze ontmoetingsplek. Dit is een ontmoetingsplek voor bi, homo, lesbisch of transgender met een verstandelijke beperking of NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Iedere tweede zondagmiddag in de maand kun je terecht in een gezellige bruine kroeg, wat het COC is om samen te komen met gelijkgezinden. Er is veel respect voor elkaar en dat maakt het dat er een ontspannen sfeer hangt waar iedereen zichzelf kan zijn.

Let wel: de bijeenkomsten kennen een besloten karakter en zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking of NAH, hun familie en vrienden.

Heb je vragen of wil je andere informatie. Stuur dan e-mail naar [email protected]

De locatie is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een invalidentoilet.

Café Hoezo Anders werkt samen met Zonder Stempel
Zonder Stempel is een landelijke werkgroep van COC Nederland voor LHBTIQ+ers met een verstandelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. Er zijn 24 cafés in heel Nederland. Zonder Stempel reikt ook roze lopers uit voor instellingen die zich inzetten voor onze gasten en hun medewerkers net als bij roze ouderen. Ook verzorgt Zonder Stempel trainingen voor zorgprofessionals. Er is een toolkit hiervoor beschikbaar op de website van Zonder Stempel: www.zonderstempel.nl

Heb je vragen of wil je andere informatie: stuur een e-mail naar [email protected]

Instagram Facebook Website