Café Hoezo Anders!


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 12 september 2021 tot en met 12 december 2021. De eerstvolgende keer is op 12 september 2021 14.00


COC-Noord-Holland Noord organiseert deze ontmoetingsplek voor LHBTI+ met verstandelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. Een café waar je ondanks je verstandelijke beperking jezelf mag zijn.

Onze gasten kunnen in ons café zichzelf zijn, praten over hun eigen gevoelens, werk, familie, begeleiding, huisgenoten en vrienden. Maar ook over relaties en seksualiteit. Geen onderwerp is ons als team café hoezo anders te gek. Spelletjes worden ook gedaan. Ook een dansje en muziek verzorgd door onze DJ Niels. Dat is echt heel belangrijk! Onze gasten zijn echt heel divers.

Café Hoezo Anders draait iedere 2e zondag van de maand met uitzondering van een zomerstop in juli en augustus van 14:00 tot 17:00 uur. Koffie en thee met iets lekkers is altijd gratis voor onze gasten en ook verzorgen wij borrelhapjes. Dit doen wij bij Wijkboerderij Alkmaar.

Let wel: de bijeenkomsten kennen een besloten karakter en zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking of NAH, hun familie en vrienden.

De ruimte is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een invalidentoilet.

Café Hoezo Anders werkt samen met Zonder Stempel
Zonder Stempel is een landelijke werkgroep van COC Nederland voor LHBTIQ+ers met een verstandelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. Er zijn 24 cafés in heel Nederland. Zonder Stempel reikt ook roze lopers uit voor instellingen die zich inzetten voor onze gasten en hun medewerkers net als bij roze ouderen. Ook verzorgt Zonder Stempel trainingen voor zorgprofessionals. Er is een toolkit hiervoor beschikbaar op de website van Zonder Stempel: www.zonderstempel.nl

Ook zijn we actief op Facebook en Instagram als Café Hoezo Anders.

Heb je vragen of wil je andere informatie:
– Tel. 06 – 3039 3025 (i.v.m. slechthorendheid coördinator smsen of whatsappen),
– E-mail: [email protected]
Website