Café Oké Zwolle


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 september 2021 tot en met 4 december 2021. De eerstvolgende keer is op 4 december 2021 14.00


Voor iedereen met een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking, die ontdekt heeft homo-, lesbische of biseksuele gevoelens te hebben.

Café Oké biedt een gezellige plek waar lhbti+ met een (licht) verstandelijke en/of lichamelijke beperking zichzelf kunnen zijn en elkaar kunnen ontmoeten.  Ook mensen zonder lichamelijke of verstandelijke beperking zijn welkom bij Café Oké, mits ze zich openstellen voor het doel en de doelgroep van deze activiteit.

Eerste zaterdag van de maand
Café Oké is iedere eerste zaterdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum de Enk, Enkstraat 67 te Zwolle. Het zijn altijd heel gezellige middagen en je bent van harte welkom om ook langs te komen! De bezoekers van Café Oké Zwolle zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden en komen uit de wijde omgeving van Zwolle.

Samen naar evenementen
Naast ontmoetingen in het maandelijkse café bezoeken we soms samen evenementen zoals Roze Zaterdag of een Café Oké elders in het land.

Meer weten?

Meer informatie: zonderstempel.coc.nl/zwolle-cafe-oke/ en https://www.coczwolle.nl/ontmoeting/cafe-oke