AFGELAST Caféavond Transgendergroep Nijmegen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 10 oktober 2019 tot en met 26 juni 2020. De eerstvolgende keer is op 29 mei 2020 20.00


Logo-TGN

Of je nu transseksueel bent, travestiet of genderqueer, mensen ontmoeten met vergelijkbare ervaringen is voor velen belangrijk en ook gewoon leuk. Daarom komen wij maandelijks samen.

Iedere tweede donderdag van de maand en iedere vierde vrijdag van de maand komen we vanaf 20.00 samen in het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1 in Nijmegen.

Hier staat een overzicht van alle avonden.

Onze bezoek(st)ers zijn heel divers. Een leuke mix van travestieten, trangenderisten, transmannen, transvrouwen, transseksuelen en vaak ook partners, familie en vrienden. De leeftijden lopen uiteen en er komen vrij veel jongeren. Iedereen is welkom. Wat je draagt en of je je in een hokje thuis voelt maakt niet uit.

Ben je nieuw en vind je het spannend of heb je vragen? Dan kun je contact met onze gastmensen opnemen. Zij kunnen je vragen beantwoorden, je aan de groep introduceren en zorgen dat je niet alleen de drempel over hoeft.

De gastmensen zijn je aanspreekpunt bij je eerste bezoek aan het transgendercafé, om eens gezellig te kletsen met een drankje aan de bar, je vragen te beantwoorden en je voor te stellen aan de andere dames/heren/etc., zodat je je thuis zult voelen in ons gezellige café.