AFGELAST Club-T


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 22 februari 2020 tot en met 27 juni 2020. De eerstvolgende keer is op 27 juni 2020 14.00


Club-T is voor transmannen en transvrouwen. Maar ook voor crossdressers, genderqueers en voor mensen die nog zoekende zijn naar hun genderidentiteit. Kortom, voor iedereen die zich om welke reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Waarom Club-T?
In samenwerking met COC Zwolle maakt deze groep zich sterk voor sociale acceptatie, zichtbaarheid en gelijke behandeling van transgenders in onze samenleving.

Veilige omgeving
Onze middagen hebben, naast een ontspannen karakter, ook een informa¬tief karakter. Het is een veilige omgeving om jezelf te kunnen zijn en anderen te ontmoeten. Ook is er een ruimte om je om te kleden en/of op te maken, zodat je in alle rust onze bijeenkomst kan bezoeken en niet met stress de weg op hoeft te gaan.

Een keer per maand zijn er op zaterdagmiddag besloten Club-T bijeenkomsten. De data vind je in de agenda.

Van 14:00 tot 18:00 ben je van harte welkom bij Stichting Focus aan de Zerboltstraat 63a in Zwolle.

Vrienden en familie welkom
Ook bestaat de mogelijkheid om iemand mee te nemen van je vrienden of familie. Wij kunnen ons voorstellen dat ook zij met vragen zitten of gewoon met jou een gezellige middag willen beleven.

Spreekuren
Eén keer per maand is er een Club-T Spreekuur op don­derdag. Tijdens dit spreekuur kun je bij ons terecht voor een één-op-één gesprek, informatie, begeleiding of andere (persoonlijke) zaken.

Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail via [email protected].

Je vindt ons ook op Facebook en op de website van COC Zwolle.