COC Café AFGELAST tot 1 juli


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 6 september 2019 tot en met 28 augustus 2020. De eerstvolgende keer is op 17 juli 2020 14.00


Het kloppend hart van COC Haaglanden is het pand aan de Scheveningseveer 7 in Den Haag. Op de begane grond bevindt zich het COC Café. Het café is de plek om elkaar te ontmoeten, kennis te maken met COC Haaglanden en informatie te vinden over alles wat met seksuele- en genderdiversiteit te maken heeft.

In het café, gerund door vrijwilligers, kan je terecht voor koffie, thee of een drankje. In de middag worden er tosti’s geserveerd, in de avond kan er gegeten worden (zie ‘Eetcafé’ hieronder). Er vinden verschillende activiteiten plaats en de bar is de plek om te pauzeren of na te praten.

Eetcafé
Elke woensdag, donderdag en vrijdag wordt er in het COC Café gekookt. Elk menu dat doorgaans uit twee gangen bestaat, kost €7 en wordt geserveerd om 18:30 uur (vegetarisch alternatief verkrijgbaar).

Onze vrijwilligers staan weer te popelen om jullie te ontvangen en gelukkig kunnen we vanaf woensdag 3 juni bij het COC weer gezellig eten, maar hier zijn wel nieuwe regels aan verbonden:
– Reserveren is verplicht.
– Bij binnenkomst wordt je gecontroleerd op en ondervraagd over jouw gezondheid.
– Er wordt gevraagd om je handen te desinfecteren.
– Aan een tafel mogen maximaal twee personen zitten.
– Jouw gegevens worden tijdelijk bewaard en op verzoek uitsluitend ter beschikken gesteld aan de GGD.
– Het eten wordt rond 18.30 uur opgediend.

Het café sluit om 20:00 uur.

Er worden alleen pinbetalingen geaccepteerd.

Reservering eetcafé

Openingstijden
Het COC Café is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 14:00 tot 23:00 uur.

COC Café ligt in het centrum van de stad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Website