COC Café Den Haag


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 mei 2021 tot en met 30 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 19 mei 2021 14.00

  • Locatie: Den Haag | COC Café
  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

COC Café gaat weer open, althans terras, op woensdag en donderdag in Den Haag

Na maanden van sluiting mag het COC café weer open. Vanaf 5 mei is ons terras elke woensdag en donderdag open. Er is corona-proof plaats voor vijf tafels en daarbij 10 stoelen. 10 personen ontvangen is dus het maximum. Voorts hanteren we bescheiden openingsuren, nl. van 14:00 tot 18:00 uur.

Van de bezoekers vragen we om zich te registreren d.m.v. het scannen van de QR-code die bij de deur hangt. Ook vragen we om alleen de café-ruimte in te lopen voor toiletbezoek. Dit, uiteraard, met mondkapje op. Je wordt aan tafel op het terras bediend. Zoals al lange tijd binnen ons COC gebruikelijk betaal je per pin. We nemen Maestro, Mastercard en Visa aan. Voor de duidelijkheid: géén cash.

Hopelijk is het bovenstaande een opstap naar uitbreidingen en heropstart van het eetcafé, bij velen zeer bekend. Steeds meer mensen zijn reeds gevaccineerd en velen volgen nog. Het virus moet dus steeds verder een straatje om gaan om zich te kunnen verplaatsen. Dit moet uiteindelijk terug te zien zijn in de cijfers die al dan niet verdere versoepelingen toestaan.Maar voor nu is het al fijn dat we weer – beperkt – een terrassie kunnen pikken. Graag tot 5 mei en/of de verdere middagen dat we open zijn!

Facebook