COC Café Den Haag


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 1 september 2021 tot en met 16 december 2021. De eerstvolgende keer is op 9 december 2021 12.00


M.b.t. het terugdringen van corona-besmettingen kwam de regering met aanscherping van de al bestaande maatregelen. Vooralsnog geldt in de weken 48, 49 en 50 de regel dat horeca om 17:00 gesloten dient te zijn. E.e.a. betekent dat ons eetcafé geen doorgang kan vinden. Immers, het café moet om 17:00 dicht.

In plaats van het café drie weken te sluiten pakken we op de woens- en donderdagen uit met eenvoudige lunches. Deze zullen in de vorm van een tostie-assortiment gestalte krijgen. We maken ze zelf, met kaas, ham, tomaat en/of ananas, wit of bruin brood, vlees of vega. Een tosti + frisdrank of koffie smul je voor €5. Graag vullen we je koffiekop nog een keer gratis bij.

We blijven tot 17:00 open en serveren tot 16:30 ons reguliere assortiment, met uitbreiding van gratis gevuld speculaas bij de koffie of thee en bitterballen bij de borrel.

Uiteraard hebben we te maken met de geldende richtlijnen. We scannen de qr-code en checken het identiteitsbewijs. We mogen 12 bezoekers maximum ontvangen. De aanwezigen worden aan tafel bediend. Je wordt vriendelijk verzocht zoveel mogelijk op je eigen plaats te blijven.

Wij accepteren alleen pinbetalingen!

WATCH THIS SPACE!

Facebook