COC Leiden Telefonisch spreekuur


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 14 januari 2021


Mis je misschien het persoonlijke contact, heb je moeite met het vinden van de juiste informatie of heb je moeite met de vele digitale gang van zaken? Misschien zelfs wel met alles bij elkaar?

Wij hebben een telefonisch spreekuur ingesteld voor leden, vrijwilligers en iedereen daarbuiten. Iedere donderdag van 20.00 – 21.00 uur is er iemand van ons voor jou bereikbaar met een luisterend oor. Is de lijn in gesprek? Probeer het gerust later nog eens. Het telefoonnummer is: 06 8229 6683.

Bel gerust, als je om een praatje verlegen zit, je meer informatie over ons wilt of je even van gedachten wil wisselen over van alles en nog wat. We hopen zo de lijn met onze gemeenschap en elkaar zo kort mogelijk te houden, vooral in deze bijzondere tijden.

Onze reguliere kanalen (mail, Facebook en Instagram) zijn uiteraard ook nog steeds bereikbaar, onze social-media kanalen en onze website worden regelmatig geüpdatet.

Overige informatie en plaatsen waar je terecht kunt:
* Switchboard van het landelijke COC
* LHBTI+ steun
* Jong&OUT voor jongeren van 12-18 jaar
* ANBO, ook voor roze ouderen
* Uitzending van de ANBO, Roze Ouderendag in Tivoli Vredenburg
Een live-stream evenement, georganiseerd door o.a. Roze 50+ waarin de Roze 50+ editie van het ANBO-magazine werd gepresenteerd. Een prachtige uitgave met veel verhalen van en over LHBTI ouderen. Optredens van o.a. Victoria False.

Bezoek ook onze website