COC Limburg Songfestival Battle


Evenementgegevens


In 2019 mocht COC Limburg het COC Songfestival organiseren, dit deden wij in het Munttheater in Weert. COC Utrecht heeft toen gewonnen en zou vorig jaar het COC Songfestival organiseren, maar door corona kon dat helaas niet door gaan.

Nu in 2021 gaan ze het organiseren in Nieuwegein. Wij van COC Limburg willen er weer graag aan mee gaan doen.

Daarom organiseren wij op zondag 26 september om 19:00 uur de COC Limburg Songfestival Battle, waar kandidaten strijden om een plaats tijdens het landelijke COC Songfestival in Nieuwegein.

Hoe gaan we dat doen?
Tijdens deze “battle” zullen de kandidaten hun nummer ten gehore gaan brengen, een vakjury en een publiek jury zullen gaan uitmaken wie op zaterdag 27 november voor COC Limburg naar Nieuwegein gaat voor de eind ronde.

Nadat er bekend is wie er naar Nieuwegein gaat is de kandidaat nog niet klaar, hij/zij zal dan het nummer in het Limburgs en in het Nederlands of Engels ten gehore gaan brengen. De Jury zal dan bepalen welke taal het gaat worden tijdens de eind ronde in Nieuwegein.

Tijdens de pauze zal Gigi Love u trakteren op een wervelend optreden.

Hebben jullie er net zoals wij er zin in? Ben dan zondag 26 september op tijd in Café Rosé Bogaardenstraat 43 Maastricht.

Het Café is open vanaf 18:00 uur, rond de klok van 19:00 uur zal de “battle” beginnen.

!!LET OP!!
Dit event is onder voorbehoud van de dan geldende coronaregels.

Facebook event