AFGELAST Contactavond Stichting Transgenders Noord-Holland – tot 1 juni


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 13 maart 2020 tot en met 11 december 2020. De eerstvolgende keer is op 9 oktober 2020 20.00


Elke tweede vrijdag van de maand van 20.00 uur tot 00.30 uur

We kunnen in ontspannen sfeer weer gezellig praten en een drankje drinken.

Wil je komen maar durf je niet gelijk?? Kom dan de eerste keer gewoon een kijkje nemen. Je zult zien dat je in een locatie komt met allemaal gelijkgestemden. Je kunt eventueel kleding meenemen en alsnog besluiten te blijven. Er is een grote omkleedruimte aanwezig. Visagist aanwezig na overleg via website.

Er is gratis parkeergelegenheid recht voor de deur.

Wie zijn wij
Stichting Transgenders Noord-Holland is een organisatie die bestaat uit een aantal vrijwilligers die in teamverband doelgroepen (zoals travestieten, crossdressers, transseksuelen, transvrouw/man en de partners) begeleiden en laten weten dat ze er niet alleen voor hoeven staan. Wij organiseren daarom elke tweede vrijdag van de maand een samenzijn in café “De IJsendijker” te Purmerend, gelegen op een industrieterrein. Dit zijn besloten avonden waar alle gelijkgestemde met elkaar contacten kunnen leggen en gesprekken kunnen uitwisselen. Partners en familie zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Bij dit soort avonden worden wij onder andere gesteund door Mariposa Travestie Lounge (make-up, haarstukken, fotosessie, etc.). Ook zijn er regelmatig feestavonden met zo nu en dan een thema. Denk hierbij aan een Valentine avond of een Nieuwjaarsborrel. Maar het belangrijkste van deze avonden is voornamelijk: jezelf kunnen zijn!!!

Wij zijn ten alle tijden te bereiken op:
e-mail
website