DeepDating Online voor vrouwen die van vrouwen houden


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: ,

DeepDating: echt ontmoeten, ten diepste jezelf zijn
In DeepDating events kom je in contact met andere singles op een speelse én diepgaande manier. Eenvoudige, leuke opdrachten zijn de leidraad voor de ontmoetingen. Zo kan je jezelf zijn, voorbij de maskers en verhalen, jezelf écht laten zien en de ander werkelijk ontmoeten. Een mooie ervaring, bijzondere verbindingen, en wie weet…!

Tijdens een Online Deepdating Event begin je met (max.) 10 mannen, 10 vrouwen, en 1 of 2 ervaren relatiebegeleiders in één gezamenlijke virtuele ruimte. We gebruiken hiervoor het programma Zoom.

Er is een korte introductie en kennismaking. Vervolgens heb je ontmoetingen één op één of in een klein groepje, op basis van eenvoudige, leuke opdrachten. Deze geven structuur, bedding, openheid en diepte aan de ontmoetingen. Dit helpt je de ander écht te ontmoeten. Je wordt uitgenodigd met nieuwe ogen te kijken en voelend te luisteren en delen. Het gaat meer om wie je bent, dan om wat je doet en je komt in aanraking met mensen die ‘zijn’ belangrijker vinden dan ‘hebben’.

Geef jezelf een nieuwe ervaring, ontmoet jezelf op een bijzondere manier en vind die leuke partner die je jezelf zo gunt.

Deepdating is veel meer dan speeddaten!
Ja, je ontmoet ook veel andere singles.
Maar je wordt niet met een namenlijst (onder leiding van een kookwekker) aan een tafeltje gezet, en zoek het verder maar uit…
– DeepDating events zijn gevarieerd én speels
– Bij iedere ‘date’ krijg je een opdracht mee die een kader vormt voor jullie ontmoeting waardoor je direct de diepte in kan
– Wij begeleiden de avond: je ondervindt een fijne, veilige bedding
– Je leert vaardigheden die je ook later nog kan toepassen, zo worden je dating-skills effectiever
– Waarschijnlijk ga je jezelf op een nieuwe manier ervaren!
Dus, de kans op een serieuze wederzijdse klik is zeer waarschijnlijk groter dan bijvoorbeeld bij speeddaten, omdat je hier al snel voorbij gaat aan maskers en ‘oordelen op het eerste gezicht’. Door de bedding en structuur kun je wél jezelf laten zien, voel je je zekerder, dichter bij jezelf en meer op je gemak. En dat geldt dan natuurlijk ook voor je date!

Website