DWH Open bar


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 september 2020 tot en met 26 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 26 september 2020 22.00

  • Locatie: Delft | DWH
  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

Zaterdagavond is dé queer baravond van Delft. Ontmoet nieuwe mensen, kom dansen bij een van onze feesten en doe mee met een van onze vele events!

We mogen weer open! Vanaf maandag 15 juni kun je reserveren voor één van onze baravonden via dwhdelft.nl/reserveer. Zien we je op donderdag bij Outsite (leeftijdsgrens 28 jaar) of op zaterdagavond tijdens de open baravond?

‼️ Alleen leden kunnen reserveren. Meer informatie en details over de veiligheid vind je op de site.

DWH is dé onafhankelijke LHBT+ vereniging van Delft en omgeving. We zijn twee dingen; een ontmoetingsplek voor LHBT+ mensen en hun vrienden en een groep die actief strijdt voor meer LHBT+ rechten en acceptatie. In die tweede rol organiseren we voorlichtingen op scholen, introductiegroepen voor jongeren die net uit de kast zijn en allerlei openbare events rond dagen als coming out dag.

Als ontmoetingsplek zijn we vier dagen per week geopend, met een wekelijkse eettafel, filmavond en twee baravonden. Daarnaast hebben we allerlei activiteiten door het jaar heen: queer dansfeesten om de maand, bierproeverijen, workshops, pub crawls en zelfs vakanties.

Facebook
Website