Eetclub COC Kennemerland


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 3 april 2020 tot en met 5 maart 2021. De eerstvolgende keer is op 7 augustus 2020

  • Categorieën: , , , , ,
  • Toekomstige data:

De eetclub bestaat al vanaf 2005, op dit moment zijn er zo’n 30 mensen bij aangesloten die met regelmatig mee eten. De eetclub komt bij elkaar, meestal op de eerste vrijdag van de maand. Dan wordt een restaurant gekozen uit in Haarlem of Zuid-Kennemerland om daar met de groep te gaan eten. Ook wordt er soms bij iemand thuis van de eetclub gegeten. Dan brengt iedereen wat mee en maken we er een gezellige avond van.

In augustus gaat de eetclub meestal naar Zandvoort om in een strandtent te eten. Een deel van de eters loopt dan vanaf Kraantje Lek naar Zandvoort om van tevoren een paar onsjes kwijt te raken. Ongeveer een week voor de eetclub bijeenkomt stuurt de organisator een bericht over welk restaurant uitgekozen is of uit welke restaurants gekozen kan worden. Deelname alleen na aanmelding.

Aanmelding voor de verzendlijst van de eetclub kan via een telefoontje: 06-13511212 (René). Iedereen betaalt wat hij of zij heeft geconsumeerd (de fameuze “Dutch Treat”). Verder zijn er geen kosten aan de eetclub verbonden.