Evangelische roze viering


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 31 januari 2021 tot en met 27 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 25 april 2021 15.00


De Evangelische Roze Viering van 28 februari

Informatie over een online of fysieke viering volgt

Als voorbereidingsgroep houden we altijd de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge goed in de gaten. Elke maand wordt de afweging gemaakt wat de beste manier is om vorm te geven aan de ERV viering. Dat kan betekenen dat we de viering van te voren opnemen en online uitzenden, of opnemen met minimale bezetting en live uitzenden, of live opnemen met dertig genodigden etc. Elke keer zullen we dit in alle zorgvuldigheid afwegen.

Wij snappen heel goed dat het niet leuk is dat we niet bij elkaar kunnen komen. Als voorbereidingsgroep zien we ook weer erg uit naar een ‘normale’ viering waarin we elkaar allemaal ontmoeten, begroeten en na afloop een kop koffie of drankje drinken. Laten we hopen dat de algehele lockdown snel afloopt, want dan kunnen we in ieder geval weer met dertig mensen bij elkaar komen in de Oranjekerk.

Elke ERV viering wordt opgenomen met beeld en geluid. Deze is op de bewuste zondag te bekijken via ERV ‘live’ of achteraf via de ERV podcast. Zowel bij de ERV live als de podcast kun je de liturgie downloaden.


Voor meer informatie ga je naar Evangelische Roze Vieringen Amsterdam.

© 2017 Menne Vellinga

Website