Evangelische roze viering


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 26 januari 2020 tot en met 25 december 2020. De eerstvolgende keer is op 27 september 2020 15.00


De ERV is geen kerk, maar voor velen een rustpunt. Een rustpunt, waar je niet wordt beoordeeld hoe je bent! Een punt van herkenning, omdat je mag zijn zoals de Schepper je heeft gemaakt. God opent Zijn armen voor jou en wil je troosten als je verdrietig bent, maar Hij wil ook met je meedelen in je vreugde.

En met elkaar is het heerlijk om te zingen van Gods liefde en trouw. In de vieringen tref je mensen van allerlei kerken en gemeentes. Van Oud- Gereformeerd tot Evangelisch, van PKN tot Rooms Katholiek. En dat is nou precies de kracht van de ERV: samen God belijden, niet zoeken naar verschillen maar juist in overeenkomsten!

De viering
De ERV gaat in januari 2020 verhuizen naar de Oranjekerk! Het organiseren van vieringen is onze nummer één doelstelling. En met de verhuizing hebben we een goede nieuwe plek gevonden om dat te doen en versterken we onze financiële positie voor de langere termijn.

De Oranjekerk heeft alle voorzieningen in huis om onze vieringen te organiseren. De kerk is goed bereikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, heeft een grote ontmoetingsruimte, keuken om in te koken, goede zaalgrootte en een gastvrije houding ten opzichte van de ERV. In het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat de Oranjekerkgemeente ons graag wil huisvesten.

De Oranjekerk is zeer goed bereikbaar:
> 5 min lopen van metro 52 noord-zuidlijn, station De Pijp.
> 6 min met metro 52 vanaf CS (elke 6 min)
> 4 min met metro 52 vanaf Amsterdam Zuid (elke 6 min)
> Gratis parkeren bij de kerk

© 2017 Menne Vellinga

Op 30 april 2017 was het 25 jaar geleden dat we de eerste Evangelische Roze Viering organiseerden, toen nog onder de naam ‘Evangelische Charismatische Vieringen’. Menne Vellinga maakte onderstaande video met beelden uit de jubileumviering en interviews voor MVS GayStation, te zien op de lokale Amsterdamse Zender Salto 1.

Website