Expreszo Friesland


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 27 september 2019 tot en met 29 mei 2020. De eerstvolgende keer is op 29 november 2019 20.00


Voor jongeren van 18 tot en met 26 jaar. Als je voor Jong&Out te oud wordt kan je terecht bij Expreszo om jongeren van jouw leeftijd te kunnen blijven ontmoeten. Elke laatste vrijdag van de maand.

Contacten leggen met elkaar is vaak lastig. Helemaal als je homo, bi , lesbo of transgender bent. Dit terwijl er vaak wel behoefte naar is. ‘Hoe vinden de anderen het om homoseksueel te zijn?’ of ‘hoe zag de coming out van iemand anders er uit?’ zijn vragen die, helemaal vlak na je coming out, erg interessant zijn. Daarnaast is het, ook als je ‘al lang’ uit de kast bent, altijd erg leuk en interessant om nieuwe mensen te leren kennen! Onderzoek van K. de Graaf ondersteunt dit standpunt.

Expreszo Friesland wil hierop inspelen en maandelijks een bijeenkomst organiseren waar LHBT-jongeren in contact met elkaar kunnen komen. De activiteiten zijn erg gevarieerd. Van een salsa les tot een gezellig avondje bowlen.

Facebook