Femmazing Speeddate A’dam 30/50


Evenementgegevens


Op zondag 7 juni om 19:00 uur organiseert Femmazing sunday evening speeddate, een speeddate event voor single vrouwen van 30 tot en met 50 jaar.

Uitleg
We starten de avond met een glaasje bubbels of voor de dames die geen zin hebben om te drinken een drankje zonder alcohol. Na een korte uitleg zullen we starten met de speeddate.

Je hebt 2 uur de tijd om ongeveer 20 vrouwen te leren kennen, om de 4 minuten klinkt de bel en wisselen we van date. Na elke date vul je op je matchkaart in of je in de ander een match ziet en geïnteresseerd bent in een eventuele vervolg date.

Natuurlijk is er ondertussen ook nog even tijd voor een kleine adempauze, de mogelijkheid om wat te drinken te bestellen en zullen we jullie voorzien in wat lekkere borrelhapjes.

Het speeddaten zal plaatsvinden in de bar Boulevard Fourteen, The Place To Be om op zondag 7 juni leuke vrouwen te ontmoeten.

Na het afsluiten van het speeddate event kan er nog een drankje gedronken worden.
Vervolgens ontvang je binnen 48 uur een matchmail met daarin de voornaam en het telefoonnummer van je eventuele matches.

Tijdsplanning
19:00 uur Welkomstdrankje
19:15 uur Korte uitleg
19:20 uur Speeddate ronde 1
20:00 uur Pauze
20:15 uur Speeddate ronde 2
21:00 uur Pauze/hartige hapjes
21:15 uur Speeddate ronde 3
22:00 uur Afsluiting

Parkeren
Parkeren kan in diverse garages in de omgeving. De dichtstbijzijnde garage is P6 (direct onder Pathé Arena). P1 bevindt zich onder de Johan Cruijff ArenA, P9 bij het Courtyard by Marriott hotel, P4 en P5 bevinden zich onder Woonmall Villa Arena.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Bijlmer Arena loopt je direct tegen Boulevard Fourteen aan.

Prijs
€ 25,00

Leeftijdscategorie
30 tot en met 50 jaar

Facebook event