Flevovuur 2021


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 juni 2021 tot en met 13 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 11 juni 2021


We hadden ons er erg op verheugd, Flevovuur 2021 in juni op de Paasheuvel in Vierhouten. Maar omdat de huidige situatie rond grote evenementen nog niet helder is, durven we geen financieel risico te lopen. We hebben daarom de optie Paasheuvel ingetrokken.

Maar we voelen ons nog niet helemaal verslagen! Daarom onderzoeken we de mogelijkheden voor een kleinere versie Flevovuur 2021. Zodat we toch iets kunnen doen aan verbinding en ontmoeting. Wat in onze ogen superfijn zou zijn na een Flevovuur-loos 2020.

Daarom een korte vragenlijst om de stemming te peilen onder de Flevovuur fans. Je helpt ons met jouw mening, om te bepalen of er voldoende animo is om ons ‘gaspedaal’ in te drukken! Bedankt voor je reactie!

Doe mee aan onze enquête

Liefs van het gehele Flevovuur team: Corien, Debora, Dorien, Irma, Marieke, Hanny, Sanne, Tineke, Rina, Rita, Waytt, Wendy en Anja.

Heb je vragen of opmerkingen, schroom niet en mail ons op [email protected]


Flevovuur is een lowbudget kampeerweekend georganiseerd voor les/bi vrouwen, solo of samen. Voor wie haar creativiteit wil delen, inspiratie zoekt of de kunst van het ontspannen beheerst. Houd je ervan om buiten te zijn, te kamperen en bij een vuurtje te zitten? Op Flevovuur kan dat, je hoeft niets.

Hou je er van om buiten te zijn, te kamperen met alleen vrouwen? Festival Flevovuur is al sinds 2007 hét kampeerweekend voor lesbische en biseksuele vrouwen….. solo of samen, van jong tot oud. Samen sportief en creatief, inspiratie zoeken, onze coming-out vieren en lekker ontspannen. Op festival Flevovuur kan dat.

Een heerlijk kampeerterrein in een bosrijke omgeving. Je kunt er van alles, maar je hoeft niets. Elk jaar een mooie mix van rust en actie: sportieve en creatieve workshops, optredens, lekker swingen en een mooi vuur in de avond. Kijken naar anderen, flirten en verleiden, luieren of juist kletsen, wandelen en waterpret, nieuwe vriendinnen maken of oude bekenden ontmoeten en vooral …… genieten van en met elkaar.

Je bent welkom  op een door Flevovuur afgehuurd deel van een groepscamping vanaf vrijdagmiddag 13.00 uur en we gaan door tot de afsluiting op zondagmiddag om ca. 14.30 uur.

Website