Mini Flevovuur 2021


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 10 september 2021 tot en met 12 september 2021. De eerstvolgende keer is op 10 september 2021


Data: 10, 11 en 12 september 2021
Locatie: Harskamperdennen,  Houtvester van ‘t Hoffweg 25, 3775 KB Kootwijk

We zijn er uit! Juni is nog te vroeg voor een groots feest, helaas geen full-versie Flevovuur 2021. We organiseren een mini-variant voor hen die zin hebben om medefans te ontmoeten.

Maximaal 50 vrouwen op een mooie plek. Geen grootse toeters en bellen, wel veel ontspanning, plezier en fun stuff. De grootste fun: lekker even bij elkaar zijn.

De kosten voor dit weekend bedragen € 33,- per persoon (camping 2 nachten, inclusief koffie en thee, sanitair en toeristenbelasting). Voor 12 euro kan er op zaterdagavond een heerlijke maaltijd worden verzorgd. Voor ontbijt en lunch zorg je zelf.

Het terrein is geboekt en zodra het duidelijk is dat er in september geen restricties zijn om het door te laten gaan, sturen we een internetlink voor het aanmelden.

Liefs van het gehele Flevovuur team,
Anja, Rita, Corien, Debora, Irma, Marieke, Hanny, Sanne, Tineke, Rina, Wyatt, Wendy.

Heb je vragen of opmerkingen, schroom niet en mail ons op [email protected]

Website


Flevovuur is een lowbudget kampeerweekend georganiseerd voor les/bi vrouwen, solo of samen. Voor wie haar creativiteit wil delen, inspiratie zoekt of de kunst van het ontspannen beheerst. Houd je ervan om buiten te zijn, te kamperen en bij een vuurtje te zitten? Op Flevovuur kan dat, je hoeft niets.

Hou je er van om buiten te zijn, te kamperen met alleen vrouwen? Festival Flevovuur is al sinds 2007 hét kampeerweekend voor lesbische en biseksuele vrouwen….. solo of samen, van jong tot oud. Samen sportief en creatief, inspiratie zoeken, onze coming-out vieren en lekker ontspannen. Op festival Flevovuur kan dat.

Een heerlijk kampeerterrein in een bosrijke omgeving. Je kunt er van alles, maar je hoeft niets. Elk jaar een mooie mix van rust en actie: sportieve en creatieve workshops, optredens, lekker swingen en een mooi vuur in de avond. Kijken naar anderen, flirten en verleiden, luieren of juist kletsen, wandelen en waterpret, nieuwe vriendinnen maken of oude bekenden ontmoeten en vooral …… genieten van en met elkaar.

Je bent welkom  op een door Flevovuur afgehuurd deel van een groepscamping vanaf vrijdagmiddag 13.00 uur en we gaan door tot de afsluiting op zondagmiddag om ca. 14.30 uur.