Groep Roze 50+ Nijmegen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 10 mei 2022 tot en met 20 december 2022. De eerstvolgende keer is op 13 december 2022 14.00


De Groep Roze 50+ in Nijmegen bestaat precies 10 jaar. Momenteel zijn er 9 deelnemers, 3 vrouwen en zes mannen, in de leeftijd van 63 tot 82 jaar. Doordat er in die 10 jaar drie vrienden in deze groep zijn overleden en er nauwelijks aanwas is geweest zijn wij als kleine groep steeds meer een soort van “vriendenclub” geworden.

Wat zijn onze activiteiten?
Op de tweede dinsdag van de maand is er een ‘culturele’ activiteit. Meestal is dat een Museumbezoek. De laatste jaren kiezen we vooral voor onze eigen omgeving (Nijmegen, Arnhem) en doen dat dan alleen ’s middags.

Op de derde dinsdag van de maand komen we met maximaal 7 personen  om 14.00 uur bij elkaar in het Roze Huis. Aanvankelijk hadden we per bijeenkomst een gespreksthema, maar doordat we de laatste twee jaar – door Corona –die bijeenkomsten erg onregelmatig konden realiseren, hebben we elkaar op zo’n middag voldoende te vertellen over ons eigen “wel en wee”. Het zijn juist deze gesprekken die een persoonlijk karakter hebben en een gevoel van vriendschap met zich meebrengen.

Meedoen?
U kunt uw belangstelling kenbaar maken via COC Regio Nijmegen (info@cocregionijmegen.nl) en dan krijgt  u van ons een uitnodiging om op een dinsdag in het Roze Huis kennis te komen maken.

Van harte welkom!