Transcafé Den Haag / Haaglanden GEANNULEERD t/m 31 mei


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 9 mei 2020 tot en met 12 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 13 juni 2020 19.30

  • Locatie: Den Haag | COC Café
  • Categorieën: , , , , , ,
  • Toekomstige data:

Elke maand op de 2e zaterdag organiseren wij speciaal voor transgenders het Transcafé. Deze avond biedt voornamelijk transgenders, hun vrienden/vriendinnen, en bekenden de mogelijkheid om in een veilige omgeving gewoon zichzelf te zijn en andere gelijkgestemden ontmoeten.

Omkleden: er is een ruimte met spiegel aanwezig voor degene die daar behoefte aan hebben. Meldt je even bij 1 van de gastvrouwen.

Mensen die niet zomaar in een LHBTI+ hokje te duwen zijn al was het omdat ze verdomme net uitkomen! Flikker je uit de kast krijg je weer een stempel op je voorhoofd van een nieuw kastje!!! COC Haaglanden heeft de afgelopen jaren zachtjes afscheid genomen van de lettersoep LHBTI+, een soep die ook niet bij iedereen in de smaak viel omdat je altijd wel een groep mensen oversloeg.

IEDEREEN, dus ook lesbisch en homo en hetero, is welkom bij ons om er, met vrienden, bekenden en nieuwe vrienden, een gezellige avond van te maken. Bij ons kun je lekker jezelf zijn, anderen ontmoeten, met elkaar praten, naar elkaar luisteren, van elkaar leren en met elkaar lachen.

Motto van de voorzitter van deze mooie vereniging is: zichtbaarheid, diversiteit en veiligheid.

Toegang is gratis, net als de zoutjes en om ca. 22:30 uur snacks. Drankjes moeten wel betaald worden maar dit zijn schappelijke prijzen.

Aanmelden op Facebook: niet nodig maar wordt wel gewaardeerd.

Facebook

image001