Happy Boys and Girls – Van te voren contact opnemen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 september 2020 tot en met 3 oktober 2020. De eerstvolgende keer is op 3 oktober 2020 16.00


Neem van te voren contact op of het café geopend is en vraag hoe je je kunt aanmelden.

Elke eerste zaterdag van de maand Happy Boys and Girls van 16:00 tot 20:00 uur

Wat doen we?
Voor veel homoseksuele mannen en lesbische vrouwen is uit de kast komen een moeilijke periode. Voor verstandelijk beperkten heeft deze tijd vaak extra obstakels. Verzorgers weten soms niet goed hoe hiermee om te gaan, of krijgen de tijd er niet voor. Dit is de reden dat COC Tilburg-Breda en omgeving een groep is gestart voor mensen met een verstandelijke beperking. Binnen deze groep kunnen mensen in contact komen met lotgenoten om gedachten en gevoelens rondom homoseksualiteit uit te wisselen.

Voor de deelname aan deze groep, houden we eerst een intakegesprek. In dit kennismakingsgesprek bespreken we wat de verwachtingen en wensen zijn en of wij hieraan kunnen beantwoorden. Ouders en/of verzorgers mogen natuurlijk meekomen naar deze kennismaking.

Voor wie?
De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden, en is vooral bedoeld om het sociale netwerk te vergroten en ervaringen op te doen en uit te wisselen. Deze groep is niet bedoeld om een geliefde te ontmoeten, te daten of seksuele relaties aan te gaan. Ouders en/of verzorgers zijn altijd van harte welkom, maar uiteraard wel graag van te voren een afspraak maken in verband met de privacy van de rest van de deelnemers.

Wie zijn we?
Het COC is een belangenbehartigingsorganisatie maar geen zorginstelling. De groep voor verstandelijk beperkten van COC Tilburg-Breda en omgeving draait op vrijwilligers. Mocht er belangrijke informatie zijn omtrent vervoer, afmelding, medicatiegebruik, gezondheid etc. geef deze dan tijdig door, zodat wij kunnen inschatten of we de juiste zorg kunnen bieden.

Wanneer en waar?
De groep komt minimaal eens in de maand samen met uitzondering van vakanties en feestdagen. Het is fijn als je er altijd bij bent, maar het is niet verplicht om er altijd bij te zijn. Meld je van te voren wel even af als je niet komt.
Lid worden van het COC is wenselijk, maar niet verplicht. Deelname aan de groep kost vanaf januari 2015, 15 euro per jaar. Hier tegenover staat dat er minimaal één keer per maand een bijeenkomst is. Naast deze kosten is het de bedoeling dat je zelf drinkgeld inlegt. COC Regio Tilburg-Breda en omgeving mag gebruik maken van een locatie in Breda van Stichting WIJ. Zij bieden ons deze mogelijkheid op voorwaarde dat wij onze eigen consumpties betalen.

Deelnemen?
Wil je deelnemen aan deze groep? Neem dan contact op met COC Tilburg-Breda en omgeving en mail naar [email protected], dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we de verdere details zoals data en locatie.

Facebook