Happy Boys & Girls


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 maart 2022 tot en met 3 december 2022. De eerstvolgende keer is op 3 december 2022 14.00


Elke eerste zaterdag van de maand Happy Boys and Girls van 14:00 tot 17:00 uur

Wat doen we?
Voor veel homoseksuele mannen en lesbische vrouwen is uit de kast komen een moeilijke periode. Voor verstandelijk beperkten heeft deze tijd vaak extra obstakels. Verzorgers weten soms niet goed hoe hiermee om te gaan, of krijgen de tijd er niet voor. Dit is de reden dat COC Tilburg-Breda en omgeving een groep is gestart voor mensen met een verstandelijke beperking. Binnen deze groep kunnen mensen in contact komen met lotgenoten om gedachten en gevoelens rondom homoseksualiteit uit te wisselen.

Voor de deelname aan deze groep, houden we eerst een intakegesprek. In dit kennismakingsgesprek bespreken we wat de verwachtingen en wensen zijn en of wij hieraan kunnen beantwoorden. Ouders en/of verzorgers mogen natuurlijk meekomen naar deze kennismaking.

Voor wie?
De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden, en is vooral bedoeld om het sociale netwerk te vergroten en ervaringen op te doen en uit te wisselen. Deze groep is niet bedoeld om een geliefde te ontmoeten, te daten of seksuele relaties aan te gaan. Ouders en/of verzorgers zijn altijd van harte welkom, maar uiteraard wel graag van te voren een afspraak maken in verband met de privacy van de rest van de deelnemers.

Wie zijn we?
Het COC is een belangenbehartigingsorganisatie maar geen zorginstelling. De groep voor verstandelijk beperkten van COC Tilburg-Breda en omgeving draait op vrijwilligers. Mocht er belangrijke informatie zijn omtrent vervoer, afmelding, medicatiegebruik, gezondheid etc. geef deze dan tijdig door, zodat wij kunnen inschatten of we de juiste zorg kunnen bieden.

Wanneer en waar?
De groep komt minimaal eens in de maand samen met uitzondering van vakanties en feestdagen. Het is fijn als je er altijd bij bent, maar het is niet verplicht om er altijd bij te zijn. Meld je van te voren wel even af als je niet komt.
Lid worden van het COC is wenselijk, maar niet verplicht.

Adres: Tongerlose Hoef, Reitse Hoevenstraat 129, 5042 ED Tilburg. Het is rolstoeltoegankelijk.

Deelnemen?
Wil je deelnemen aan deze groep? Neem dan contact op met COC Tilburg-Breda en omgeving en mail naar info@coctilburgbreda.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we de verdere details zoals data en locatie.

Facebook
Zonder Stempel