Help de Homo Horeca Show


Evenementgegevens


Langzaam mag de horeca weer adem halen. Maar als Gay Horeca zonder terras is dat ademen door een rietje. Daarom namen 2 Limburgse horeca gelegenheden, Sauna Joe en Café Rosé, het initiatief voor “Red de Homo Horeca”. Inmiddels zijn er meerdere bars en cafe’s aangesloten.

Op zaterdag 8 mei vanaf 19:00 uur organiseren Sauna Joe en Café Rosé een livestream. Tijdens deze livestream treden diverse artiesten op om geld in te zamelen voor de gay horeca. De Limburgse Drag Queen D.Licious zal die avond diverse gasten aan jullie presenteren.

Er zijn optredens van: De Drag Queen met soul in haar stem Gigi Love, een van de beste Drag Queen Lip-syncers van Nederland Obesia Grandé, de Limburgse dansgroep Alice Daydream Wonderland Burlesque, en andere…

Onder de personen die op die avond een bedrag doneren worden een aantal leuke prijzen verloot. Het totaal bedrag van de crowdfunding zal worden verdeeld onder de deelnemende horeca.

Tijdens de uitzending zullen de richtlijnen vanuit het RIVM in acht worden genomen!

Deze livestream is mede tot stand gekomen door media bedrijf 045online en PJM Hair Styling.

Wil je nu al je donatie doen? Dat kan op www.helpdehomohoreca.nl anders tot zaterdag 8 mei op de Facebookpagina van Sauna Joe.