Herensalon


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 januari 2020 tot en met 20 december 2020. De eerstvolgende keer is op 4 oktober 2020 15.00

  • Locatie: Nijmegen | Roze Huis Nijmegen
  • Categorieën: , ,
  • Toekomstige data:

De Nijmeegse Zondagmiddagsalon is voor oudere homomannen en jongeren die zich erbij thuis voelen. Het is uniek door sfeer, stijl en gezelligheid. In 1988 is de Nijmeegse Zondagmiddagsalon ontstaan uit een particulier initiatief en vanaf 1997 maakt de salon als werkgroep deel uit van COC Regio Nijmegen. De Nijmeegse Zondagmiddagsalon heeft tot doel regelmatig bijeenkomsten te organiseren, waarbij oudere homomannen vanaf ongeveer 40 jaar en jongere homomannen, die zich juist bij de ouderen thuis voelen, elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje.

Waarom een zondagmiddagsalon?
Omdat het gezellig is om gelijkgestemden te ontmoeten en te spreken; om een (soms) saaie zondagmiddag te doorbreken; omdat het goed is te ervaren dat je niet alleen staat als oudere homoman; om te ontdekken dat er gezamenlijke belangen zijn; om ook eens een dansje te maken.

De salon vindt al sinds de oprichting plaats elke 1e en 3e zondag van elke maand, dus 24 maal per jaar. De middag begint om 15.00 uur en eindigt om 19.00 uur in het Roze Huis Nijmegen (St. Anthoniusplaats 1). De salon wordt verzorgd door een team van homomannen. Ze geven sfeer aan de ruimte. Ze hebben een luisterend oor en aandacht voor hetgeen je bezighoudt. Ze verzorgen het programma, gaan rond met lekkere hapjes en ontvangen nieuwe gasten.

Website