Herfstworkshop Persoonlijk leiderschap, Spiritualiteit, Contact & Bezieling!


Evenementgegevens


Hoe kan ik levendig, met hart en ziel, mijn dagelijks leven leiden?

Voor wie?Voor alle mannen (homo, bi, trans en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat!

Je kunt alleen naar deze workshop komen, maar je kunt natuurlijk ook je vader, zoon, broer, neef, collega en/of vriend meevragen. Dit weekend is een ideale plek om je ‘contacten’ te vieren en te vernieuwen!

Dit mannenweekend is zo ingericht dat er aandacht is voor jouw persoonlijke verhaal en met name voor je onderstroom. Hiermee wordt bedoeld je drijfveren, je bezieling, de energie waaruit jij je leven leidt! Spiritualiteit met beide benen op de grond!

Dit alles binnen een structuur die ruimte en aandacht voor jouw thema’s biedt.

Thema’s waaraan je bijv. kunt denken; relaties, liefde, werk, verlies, levensloopkeuzes, verlangen en seksualiteit, familie, kortom alles wat jou in je leven bezig houdt en waar je iets mee wilt.

Praktische informatie

  • Workshopleider: Walter van Ruitenbeek i.s.m. het team van mannenwerk
  • Data en tijden: vrijdag 24 september 2021 – 20:00 t/m zondag 26 september 2021 – 16:00 uur
  • Adres: NH Hotel Veluwe Sparrenhorst in Nunspeet
  • Aantal deelnemers: ca 15 – 25 mannen
  • Prijs: (incl. overnachtingen, maaltijden, koffie en thee): € 275 (accommodatie op basis van tweepersoonskamer). Reservering van éénpersoonskamer € 68 extra.
  • Wijze van betaling: Door storting op ING gironummer: NL56 INGB 0006 9933 91 t.n.v. Stichting Mannenwerk, Amsterdam o.v.v. ‘Herfstworkshop 2021’
  • Bevestiging: uiterlijk de week voor aanvang van dit mannenweekend ontvang je een schriftelijke bevestiging van je aanmelding en een routebeschrijving.

Aanmelden