Horsemen & Knights


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 19 januari 2020 tot en met 20 december 2020. De eerstvolgende keer is op 21 juni 2020 15.00

  • Locatie: Amsterdam | Eagle Amsterdam
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

De Horsemen & Knights is een club voor grootgeschapen mannen en voor mannen die grote pikken heel erg spannend vinden. De belangrijkste activiteit van de Horsemen & knights is een maandelijkse party. De Horsemen & Knights is een stichting, maar ook een vriendenclub.

De maandelijkse safesex parties van de Horsemen en hun bewonderaars worden elke derde zondag van de maand gehouden. De party begint om 15.00 uur, deur open tussen 15.00 en 16.00 uur, en duurt tot 19.00 uur. Gewoonlijk zijn er rond de 75 bezoekers. Op de party komen naakt en bijna naakt bijeen (er is een bewaakte garderobe). Er wordt naar hartelust gedronken, gepraat, gespeeld en gevreeën, alleen, met zijn tweeën en in groepen. Soms in een donker hoekje maar ook vaak open en bloot aan de bar. Zin in seks is natuurlijk een must, maar er is geen enkele verplichting. Zit je liever aan de bar en wil je toekijken dan kan dat ook. Alle seksuele fantasieën zijn toegestaan, voorwaarde is wel dat je het safe doet, condoom en glijmiddel liggen voor het grijpen. Rond 17.00 uur zijn er gratis snacks bij de bar.

Je bent een Horsemen als je een lul hebt van tenminste achttien centimeter. Op de party kun je je lul laten meten, er is een speciale lulmeter. Wijst de meter 18 cm of meer aan dan kun je een pasje krijgen. Dit pasje geeft recht op gratis toegang tot de party’s. Neem wel even een pasfoto mee, of mail even een foto. Heb je een lul kleiner dan 18 cm en hou je van grote lullen dan ben je natuurlijk ook welkom.

>> Aanvang 15.00 uur tot 19.00 uur
>> Elke derde zondag van de maand
>> Deur open tussen 15.00 en 16.00 uur
>> Entree € 8,00 (exclusief minimaal 5 euro aan consumpties). Horsemen met ledenpas hebben vrij entree.
>> Dresscode: naakt of slip. Schoenen zijn wel verplicht.

Ga voor meer info naar de website