Huiskamercafé (online) “Rust en balans”


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: ,

Wat is een huiskamercafé?
Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.

Thema: “Rust en balans”

Hoe zorg jij voor rust en balans in je leven?
Hoe combineer jij bijvoorbeeld werk en privé? Kom je daarin tegen dat de balans soms (even) zoek is? Of hoe ga jij ermee om dat er nu weer veel meer dingen live kunnen; ga jij elk feestje nu aangrijpen of beviel de rust of de afstand jou juist goed? Heb jij rust en balans gevonden tijdens de corona-periode of juist niet? En hoe is dat nu? Of misschien is er een belangrijke verandering in je leven (nieuwe baan, nieuwe liefde, iets anders) waardoor de balans opnieuw gevonden moet worden. Hoe doe je dat?

Tijdens het online huiskamercafé ga je – na een korte uitleg – steeds in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom dit thema.

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online Huiskamercafé: hoe het werkt en de gespreksregels.

Dit online huiskamercafé wordt georganiseerd door Antonie en Lenny.

Praktische informatie
Online Huiskamercafé – thema “Rust en balans”
Datum: dinsdagavond 15 juni 2021
Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur.
Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online vanuit je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: € 2,50
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar [email protected]

Poink organiseert activiteiten voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+): www.poink.info

Facebook event